Hvis du skal beskrive deg selv som leder?
– Jeg tror jeg er en leder som ser folk. Og som er opptatt av at de skal vokse i rollen og lykkes på jobb. Og at vi har det gøy på jobb, og alltid har muligheten til å lære noe nytt.
Hvordan oppstod interessen for kokkefaget?
– Jeg fikk en kokkekniv av en venninne av mamma da jeg gikk på ungdomskolen. Så merket jeg at jeg var veldig god til å kutte mat, jeg hadde et talent for det. Jeg fikk jeg hjelpe til litt på en kafé, og da var det gjort. Jeg og noen kompiser bestemte oss for å velge kokkelinjen.
Hvilket matminne sitter sterkest i hos deg?
– Det var i 1999, jeg spiste på Eyvind Hellstrøms Bagatelle. Jeg var 19 år, og det var min første store middagsopplevelse. Jeg tok vare på menyen, den var printet på sånn utrolig fint papir. Jeg spiste en sjøkrepsrett der som var helt fantastisk. Og det som var gøy, var at jeg fikk med meg Eyvind på å gjenskape den menyen hos oss i 2018, på Smag & Behag. Vi hadde samme papir på menyen, den var signert akkurat som den var i 99. Alle 70 plassene ble utsolgt på 20 minutter. Det var fantastisk gøy.